Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Treca Interiors Paris

Treca de Paris

Design en uitstekend slaapcomfort in één bed!

Treca de Paris: haute couture, vakmanschap en handgemaakt. De steekwoorden die Treca de Paris kenmerkt! Want ook vandaag nog vervaardigd Treca de Paris zijn bedden volgens de regels van de kunst, zonder compromissen, met respect voor traditie en oog voor detail.Treca de Paris producten worden nog als een van de weinige producten ter wereld echt met de hand gemaakt. TrecaDeParis gebruikt hiervoor uitsluitend de beste natuurlijke materialen, zuiver wol, wildzijde, kasjmier, linnen en katoen.

Beleef Treca Interiors Paris

Kom naar Maassen van den Brink Beuningen, ervaar de belevenis van Treca de Paris. Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord en geven u geheel vrijblijvend een persoonlijk slaapadvies.

Uw Bed

Uw bed is samengesteld uit drie aanvullende delen, waardoor u uw comfort kunt optimaliseren. Een heerlijk slaapcomfort is erg persoonlijk. Treca Interiors Paris tracht dit voor u nog te verbeteren dankzij zijn assortiment opdekmatrassen. De duurzaamheid van uw matras wordt verzekerd door een integrale handgemaakte capitonnering, typisch voor Treca Interiors Paris, waardoor de bovenlaag en de vering met elkaar verbonden worden. De boxspring is de onafscheidelijke gezel van uw matras en verzekert op lange termijn de kwaliteit van uw ondersteuning. Hieronder de afbeeldingen van de Treca Interiors boxsprings. U kunt Treca Interiors boxspring in een vlakke of elektrische variant krijgen en u heeft keuze uit diverse matrassen hardheden en opdekmatrassen. Ervaar de treca Interiors beleving en kom naar Maassen van den brink Beuningen.

 

Orient Express

Platinum

Prestige

 

Treca Interiors Matrassen

Het hoogtepunt van uw bed, het matras wordt gekozen naargelang ieders gewoonte en smaak.

Treca de Paris Impérial Air Spring Prestige

Imperial Air Spring PrestigeDe Impérial Air Spring Prestige combineert de ambachtelijke vakkennis van Treca Interiors Paris met het gebruik van de fraaiste natuurlijke materialen die de natuur te bieden heeft. De Impérial Air Spring Prestige is toe te passen op verschillende onderboxen. Zo kunt u kiezen voor de verstelbare boxsping de Trecaflex, of u kiest voor een vlakke boxspring, zoals de Grand Prestige of de Omega Spring. De verschillende types onderboxen hebben ook allemaal hun eigen ligcomfort, zo zal de Grand Prestige een soepel comfort bieden en de Omega Spring een stevig comfort.

Details

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions