Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Ubica Geltex Inside bij Maassen van den Brink Beuningen

 

  

Ubica Excellence boxspring

Een goed slaapsysteem lijkt moeilijk te kiezen. Gelukkig maakt de Ubica excellenxe box vlak of elektrisch verstelbaar met de Geltex Inside matras het u gemakkelijk. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Al deze drie elementen zijn aanwezig in de matrassen van Ubica geltex inside. Dit gecombineerd met een Excellence box waarbij u een ruime keus hebt hoofdborden, pootjes en stoffen zorgt ervoor dat u excellent slaapt in het excellence bed.

Geltex inside matras van Ubica

Geltex inside: een fusie van gel en luchtdoorlatend materiaal. Dit geeft Optimale ondersteuning door de ergoelestishe opbouw, Ideale drukverdeling door een gepantenteerde fusie van schuim en gel en een Ultieme ventilatie door een uitstekende open celstructuur. Geltex inside zorgt voor ergonomisch correct slapen, slapen zonder drukpunten en een optimaal slaapklimaat.

 

 

Geltex Inside GI4, 4 cm Geltex

verkrijgbaar in Regular en Extra ligcomfort

Geltex Inside GI6, 6 cm Geltex

verkrijgbaar in Regukar en Extra ligcomfort

Geltex Inside GI8, 8 cm Geltex

verkrijgbaar in Regular, Extra en Extraplus ligcomfort

 

 

     

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions