Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Kuperus aangemeten matras ook bij u aan huis!

 

Kiest U voor een aangemeten matras van Kuperus! Dan komen wij ook bij U aan huis.

 

 

Met deze nieuwe service van Maassen van den Brink Beuningen kunt U thuis in alle rust op Uw bestaande bodem een nieuwe Kuperus aangemeten matras uitzoeken.
Wij bepalen samen met U, luisterend naar uw behoeften en wensen wat de juiste samenstelling van uw matras zou moeten zijn.


Hoe werkt Het? U wilt graag een nieuwe pocketverings matras ,maar heeft last van schouder,(onder)rug of heup klachten en wilt een matras die rekening houdt met U!
Dan komen wij met een proefmatras waarbij alle zone,s uitneembaar en verwisselbaar zijn naar u thuis. Samen met U kiezen wij voor een samenstelling van het verenpakket dat bij U past.

 

 

 

Niks geen harde heup of schouder zones meer maar een heerlijke comfortabele matras afgedekt met natuurlijk latex en lamswol.
Vervolgens wordt deze matras met de handgemaakt volgens U wensen en samenstelling.


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn een Kuperus aangemeten matras kost slechts € 1495,00 in de maat 90x200. Na ca. 4-6 weken bezorgen wij U de matras en nemen U oude gratis mee!


Blijf niet sukkelen met een te harde of te zachte matras. Kies voor een Kuperus Aangemeten matras want een persoonlijk slaapadvies is niet duurder maar wel beter!


Maak nu nog een afspraak 026-6753759 Dick&Elske Maassen van den Brink

 


 

 

Klik op omderstaande afbeelding voor het demonstratiefilmpje Kuperus Aangemeten Matrassen

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions