Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Nieuw de M line Slow Motion YOU

De op maat gemaakte M Line matras nu bij Maassen van den Brink Beuningen!

 

Niet iedereen is het zelfde of het nu uw lengte, gewicht, lichaamsbouw of slaapgewoonten betreft. Om deze individuele aspecten te onderkennen hebben wij de nu YOU matras voor u. Een matras op maat gemaakt dat rekening houdt met uw lichaamscontouren gemaakt met volledig individueel ingestelde comfortzones met een toplaag van visco-elastisch schuim. Door middel van een slaap-ergometer wordt een persoonlijk ergonomisch drukprofiel vastgelegd en vervolgens een individueel ondersteuningsprofiel toegepast voor het matras en kussen. De Slow Motion You matras zorgt daardoor voor een uitstekende combinatie van ventilatie, ondersteuning en drukverlaging waardoor ieder lichaam een goede nachtrust ervaart en u overdag nog beter presteert.

 

 

 

In 3 stappen een matras dat alleen jou past!

 

STAP 1: Meting op de Slaap-Ergonometer

Als eerste worden een aantal persoonlijke gegevens ingevoerd die voor de meting van belang zijn, zoals oa.gewicht en lengte. Na een korte drukpuntmeting van rug- en zijligging heeft de Slaap-Ergonometer uw ergonomische drukprofiel vastgelegd.

STAP 2: Matrasprofiel simulatie

Vervolgens past de Slaap-Ergonometer een ondersteunings- profiel toe voor het matras en kussen. Dit wordt gesimuleerd en door een deskundige adviseur orthopedisch gecontroleerd. Tevens wordt een bedbodem- en hoofdkussenadvies gegeven.

STAP 3: Samenstelling van het individuele matrasprofiel

Zodra u uw helemaal prettig voelt op het matras kan deze direct in bestelling worden genomen. Uw elektronische matrasprofiel wordt rechtstreeks naar M line gestuurd, waar het matras met verschillende steungevende stempels wordt gecreëerd.

 

De voordelen:

 

 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions