Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Kuperus Aangemeten Matrassen bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen.

 

 

Wordt u ‘s nachts wakker omdat u niet lekker ligt of omdat u pijnpunten voelt? Voelt u zich niet echt lekker uitgeslapen, al heeft u voldoende uren gemaakt? Heeft
u pijn in uw (onder)rug bij het opstaan. Dan is het misschien tijd voor een Kuperus Aangemeten Matras. Speciaal voor u op maat gemaakt. Omdat u nu eenmaal uniek bent.
En omdat een goede nachtrust onbetaalbaar is voor een fit en gezond leven overdag.

De matrassen van Kuperus zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. Daardoor zijn ze helemaal op maat te maken. De Slaapspecialisten Elske en Dick Maassen
van den Brink bepalen samen met de klant wat de meest optimale matras is. Er wordt gekeken naar uw favoriete slaaphouding – ligt u het liefst op uw rug, uw zij of buik - uw lichaamsbouw en uw persoonlijke voorkeuren. Op welke plaats heeft u wat meer ondersteuning nodig? Of waar wilt u juist liever wat dieper in het matras wegzakken? Zo creëren we de voor u optimale lichaamsondersteuning. U kunt bij ons in de showroom zelf de verschillen ervaren voor de beste keuze.


 

Pocketvering
De Kuperus Aangemeten Matrassen hebben pocketvering. De matrassen veren van kant tot kant. Elke pocket wordt individueel gemaakt van thermisch gehard staal.Door verschillende staaldraaddiktes toe te passen in de veren, kunnen we het matras helemaal op maat maken. Hoe dikker de draad hoe stugger de veer. Over de veren komt een comfortabele afdekking van 100% natuurlatex. Zo’n matras is echt een investering in de kwaliteit van uw nachtrust en uw gezondheid.

 

Waarom Kuperus Aangemeten matrassen

 

 

 

 

 

U verdient een matras dat helemaal bij u past.

En een persoonlijk slaapadvies is niet duurder, wel beter!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions