Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Nieuwste Swissflex collectie bij

Maassen van den Brink Gallery of Sleep

 

Maassen van den Brink Gallery of Sleep showt u met trots de nieuwste collectie van Swissflex. Als één van de eerste slaapspecialist in Nederland treft u in Beuningen de nagelnieuwe Bridge-lattenbodem van Swissflex aan.  Deze nieuwe lattenbodem met de gepatenteerde bridge®-technologie garandeert een ongeëvenaarde, geheel automatische aanpassing aan het lichaam. Bridge® bestaat uit vrijdragende, zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Dit zorgt voor een perfecte ergonomie en een gewichtloos liggevoel - zowel horizontaal als verticaal. U zult snel merken dat het moeilijk is de juiste woorden te vinden om deze innovatie treffend te beschrijven. Daarom nodigen wij u met plezier in Beuningen uit om de technologie zelf te ervaren.

 

 

Het Swissflex-assortiment is tevens ook uitgebreid met de GELTEX® inside matrassen. Dankzij de hoogelastische gel in combinatie met beproefd, ademend schuim garandeert GELTEX® inside de perfecte balans tussen de belangrijkste criteria van een gezonde nachtrust (volgens een consumentenenquête in 2012) – deze zijn: drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen: samengevat als de Triangle of Sleep!

 

 

Kom, ervaar en zie het bij Maassen van den Brink Gallery of Sleep.

 

klik op onderstaande button voor meer produktinformatie.

 

       

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions