Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Norma bedden. Nieuw bij Maassen van den Brink Beuningen

Het inmiddels gevestigde merk Norma; de oudste beddenfabrikant van Nederland is nu ook bij Slaapspecilaist Maassen van den Brink Beuningen verkrijgbaar. Norma maakt inmiddels al 130 jaar bedden en matrassen. Door de opgedane kennis in al deze jaren staat Norma voor kwaliteitsbedden die garant staan voor een optimale nachtrust. Norma blijft zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten bij de wens van de consument.

Het Norma Assortiment

Alle producten van Norma worden in Nederland vervaardigd zo ook het ontwerpen van de producten. Dit is een heel bewuste keuze: hierdoor kan er optimaal ingespeeld worden op de steeds veranderende wensen en behoeften van u als klant. Bovendien wordt zo ook de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van de producten gegarandeerd. Om het hoge comfortniveau te behalen, wordt gebruik gemaakt van nieuwe technieken gecombineerd met echt vakmanschap.

Norma producten

Norma Jubilee 130

De klant profiteert nu van € 1.300 voordeel. Bekijk al onze aanbiedingen.

Norma Timeless Boxspring160x200 vlak nu vanaf € 1.895 en elektrisch verstelbaar nu vanaf € 2.595

 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions