Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

NXTday "de boxspring van morgen"

 

 

Slaapspecialist Maassen van de Brink biedt “het bed voor morgen”.

Waarom kiezen voor een slaapspeciaalzaak?

Een groot deel van uw leven brengt u in bed door. Hoe goed u slaapt bepaald uw prestaties gedurende de dag. Uw slaapkamer staat voor rust, ontspanning en het even weg zijn van het vaak zo hectische alledaagse leven. Daar ontspant u en doet u nieuwe energie op. Om dat te bereiken is het zaak dat u de voorwaarden creëert voor een goede nachtrust. Een goed bed is daarvoor belangrijk maar ook een aangename inrichting is voor de klant van vandaag een belangrijk factor. Daarom nu nieuw bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen bedden van NXT day. Boxsprings met de nieuwste innovaties en luxe design met vele extra’s voor een verassende prijs.

NXTday de Boxspring voor morgen!

Elske Maassen van den Brink; “NXTday, het beste van alle boxsprings gebundeld in één merk: Nxtday, boxsprings van morgen. De boxsprings volgen de vormen van uw lichaam en zorgen voor gebalanceerde drukverdeling en ondersteuning voor volledige ontspanning. De materialen van de matrassen zoals Talalay latex en Viscogel zorgen ervoor dat u als klant verzekerd bent van optimale ventilatie. De stoffen van de toppers zijn verrijkt met speciale mineralen die zorgen voor een diepere slaap, meer rust en energie. Dankzij isolerende materialen behoren kou en transpireren tot het verleden. De boxspring kunnen worden uitgevoerd in luxe stoffen die u bed een modern, klassiek of warme uitstraling geven. Kortom NXTday de boxspring voor morgen.

     

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions