Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Perzona! Uw persoonlijk slaapsysteem.

Op zoek naar een slaapsysteem dat geheel aansluit op uw persoonlijke "slaap"wensen? Perzona het meest persoonlijk bed ooit nu bij Maassen van den Brink Beuningen

 

Waarom Perzona?

Niemand is hetzelfde en niemand is zoals iedereen. iedereen slaapt op zijn eigen manier. en waarom dan niet in je iegen persoonlijke bed. Perzona is hiervoor het aangewezen slaapsysteem. Optimale ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer Systeem.

 

 

Hoe maak je het Perzona(l)

Iedereen heeft persoonlijk wensen en alles is mogelijk met Perzona. Want we willen toch allemaal fit uit bed stappen, een kwalitatief goed bed, de juiste ondersteuning, drukverlagend slapen, een persoonlijk design, misschien wel kleur en lef maar vooral genieten. Dit alles kunt u beleven met Perzona. U maakt uw eigen keuzes en Perzona verzorgd het voor u. Kom naar de winkel voor een bodyscan en een op maat gegeven advies.

 

     

 

Perzona Matrassen          Perzona Boxspring                     Perzona kussens

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions