Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

 

 

SLAAPSPECISLIST MAASSEN VAN DEN BRINK BEUNINGEN

GAAT VOOR DE ALLER HOOGSTE CERTIFICERING!


Om onze klanten de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden met het juiste advies, ondersteuning en de beste service moeten wij natuurlijk niet stil zitten. De markt en onze klanten vragen om meer vakkundigheid. Zij willen het beste advies op het moment dat zij dat nodig hebben, gegeven door gemotiveerde en gekwalificeerde adviseurs. Dat is dan ook de reden dat wij ons kennis niveau op peil willen houden en daar waar mogelijk nog verder willen uitbreiden. Om dit te kunnen realiseren volgen wij een certificeringstraject aan de Swiss Bedding Academy.

 

SWISS BEDDING ACADEMY


Als wij u van een persoonlijk slaapadvies voorzien is het belangrijk dat wij over voldoende vakkennis beschikken. Maar niet alleen over ons beddenassortiment, dat natuurlijk door ons met veel zorg is uitgekozen, dienen wij ook voldoende kennis te hebben van Orthopedie met de daarbij behorende gezondheidsfactoren. Design, uitstraling, kwaliteits- en servicemanagement horen ook in dit rijtje thuis. Al deze factoren komen aan bod in de trainingen en spelen een belangrijke rol tijdens de certificering. Allemaal redenen voor ons om dit 12 maand durig traject te volgen in Heidelberg Duitsland. Dit doen wij samen met hoogwaardig gekwalificeerde collega’s uit Duitsland en Zwitserland waarbij wij tevens ook al onze ervaringen uitwisselen en elkaar van adviezen voorzien.
 

 

 Dit certificeringstraject zorgt ervoor dat u bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen te maken heeft met gemotiveerd en gekwalificeerde adviseurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, u kunnen voorzien van het juiste advies, de hoogste service bieden en uw betrouwbare partner zijn.

Swiss Bedding Academy is een onderdeel van het TÜV Instituut in Duitsland en verzorgd Internationale ISO 9001 certificering. Als eerste bedden speciaalzaak in Nederland gaan wij voor deze hoogste kwaliteits onderscheiding

 

 

 

Dick en Elske Maassen van den Brink

Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen

www.maassenvandenbrinkbeuningen.nl

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions