Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Beddenspecialist Maassen van den Brink Beuningen

Uw Specialist in slaapsystemen

Beddenspecialist Maassen van den Brink heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuw bed of matras koopt u niet zomaar daar komt veel meer bij kijken. Onze meerwaarde is het advies en onze expertise dat we u voor en na uw aankoop bieden. Voor elke klant zoeken we de juiste slaapcombinatie van bed, matras en kussen. Op die manier heeft u jarenlang plezier van een goede nachtrust. Naast slaapsystemen bent u bij ons ook op het juiste adres voor accessoires en bedtextiel van kussen, dekbed, hoeslaken tot dekbedovertrekken.

Expertise en advies over slapen

In de afgelopen 50 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in slaapsystemen en matrassen. Die kennis en expertise gebruiken wij om samen met u het juiste slaapsysteem te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes geven wij u advies.. Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Goede nachtrust betekent ook dat u zich overdag beter voelt. Dankzij ons goede advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft. 

Ondersteuning van uw lichaam bij het slapen

Belangrijk bij het kiezen van het juiste slaapsysteem is de ondersteuning die uw bed u tijdens uw nachtrust geeft. Wij kijken samen met u, wellicht met het aanmeetsysteem welke ondersteuning voor u de juiste is. Dit kan variëren van een lattenbodemslaapsysteem tot één van de vele boxspringsysteem al dan niet verstelbaar. Bij ons wordt uw wens ingevuld zodat u met de juiste ondersteuning uw wervelkolom 's nachts veel beter kan laten herstellen en uitgerust aan de volgende dag kunt beginnen.

Comfortabel in uw bed

Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor een gezonde nachtrust, wilt u natuurlijk ook comfortabel liggen in uw nieuwe bed.  Door middel van proefliggen op verschillende matrastypes maken wij samen met u de keus voor het gewenste comfortniveau.

Service en garantie

Op al onze producten zit vanzelfsprekend garantie. Heeft u onverhoopt een probleem met een van onze producten? Dan komen we gewoon bij u langs. We zorgen dat we snel bij u zijn en bieden een passende oplossing. Wij willen dat u lekker slaapt en ook een goed gevoel heeft bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen. Wij staan dan ook altijd open voor vragen en geven u graag het juiste advies.

Door heel Nederland

Door onze centrale ligging in Beuningen zijn wij gemakkelijk te bereiken. Onze klanten komen vanuit heel Nederland naar ons toe. Ons persoonlijk advies, kennis, service en onze gezellige en sfeervolle showroom maken dat klanten ons weten te vinden en keizen voor Beddenspecialist Maassen van den Brink Beuningen.

Komt u ook?

Wij hopen dat u na het bezoeken en lezen van onze web site nieuwsgierig bent geworden naar onze producten en nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze winkel. Een deskundig verkoopteam staat voor u klaar om u daar verder van dienst te zijn. Voor het maken van een afspraak, vragen en of informatie kunt u ons ten alle tijde bereiken op telefoonnummer 024-6753759 of via de mail beuningen@maassenvandenbrink.nl

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions