Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspringsystemen

Een goede boxspring moet u lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet het juiste boxspringsysteem er voor iedereen anders uit. Wij hebben dan ook een ruime keus aan boxspringsystemen voor onze klanten geselecteerd zodat u met het juiste comfort, ondersteuning en voor ieder budget een passend boxspringsysteem kunt kiezen.

Klik op onderstaande logo's voor meer productinformatie. Indien u vragen heeft kunt u te alle tijde telefonischcontact opnemen 026-6753759 of via de mail beuningen@maassenvandenbrink.nl

Kuperus

logo kuperus

Kuperus produceert sinds 1905 handgemaakte bedden van Nederlands fabricaat. Alle boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Dit geeft Kuperus de mogelijkheid om elk bed op maat te maken naar de volledige wens van u als klant. Het pure, echte en eerlijke vakmanschap is van generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textielverwerking en stofferen leert men bij Kuperus op de werkvloer. Kuperus werkt uitsluitend met de beste en natuurlijkste materialen. Kuperus is door ons zorgvuldig geselecteerd als een deskundige leverancier en wij werken al decenia samen met Kuperus.

Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Dit is een kroon op het vakwerk wat Kuperus al jaren laat zien. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

Klik hier voor de totale Kuperus collectie

M Line

M Line logo

Bij M Line draait alles om de optimale nachtrust. M Line matrassen, M Line kussens en M Line slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt. M Line helpt u om het maximale uit uw nachtrust te halen. Door de voortreffelijke drukverlagende eigenschappen slaapt u dieper op een slaapsysteem van M Line. Ideaal om energiek voor de dag te komen! Dit is ook de belangrijkste reden dat topsporters voor M Line kiezen. Zij komen iedere dag uitgerust en vol energie uit bed om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren. Wie wil dat niet!

Klik hier voor de totale M Line collectie

Norma

logo norma

Met meer dan 125 jaar ervaring is Norma één van de oudste matrassen- en beddenmakers van Nederland. Door de uitvinding van het luxe schuimrubber (latex) matras met Combispring zette het bedrijf zich voorgoed op de kaart. Het Combispring-matras verenigt alle goede eigenschappen van andere matrastypen en is tot op de dag van vandaag het best verkochte matras van Norma. Combispring matrassen worden nog met de hand gemaakt. Elke veer wordt handmatig in de matraskernm geplaatst.Norma is één van de boxspring leveranciers die zijn bedden gedeeltelijk nog in Nederland maakt, naar de klant luistert en zijn wensen omzet in realiteit. Dit met altijd de Norma-kwaliteitsnorm voor ogen.

Klik hier voor de totale Norma collectie

logo nextday

Nxtday

Nxtday onderdeel van Napco Beds produceert en levert boxspring van vandaag de dag. De boxsprings worden gemaakt in Europe en zijn toonaangevend in design. De klant is koning en kan zijn eigen bed helemaal zelf samenstellen. Naast het design is slaapcomfort een hele belangrijke factor en daar besteed Napco Beds veel tijd aan. De boxsprings volgen daarom de vormen van je lichaam, dat zorgt voor de beste drukverdeling en ondersteuning. En dankzij isolerende materialen behoren kou en transpireren tot het verleden. Elke bed heeft dan ook de optimale ventilatie en daardoor een verhoogd slaapcomfort. Nxtday boxspring een vooruitgang in innovatie.

Klik hier voor de totale NXTday collectie

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions