Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspringsystemen

Een goede boxspring moet u lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet juiste boxspringsysteem er voor iedereen anders uit. Wij hebben dan ook een ruime keus aan boxspringsystemen voor onze klanten geselecteerd zodat u met het juiste comfort, ondersteuning en voor ieders budget een passend boxspringsysteem kunt kiezen.

Klik op onderstaande logo's voor meer productinformatie. Indien u vragen heeft kunt u te alle tijde telefonischcontact opnemen 026-6753759 of via de mail beuningen@maassenvandenbrink.nl

Carpe Diem

logo carpediem

Carpe Diem Beds of Sweden brengt luxe in het slapen door nieuw gepatenteerd veersysteem genaamd het CSP-systeem. De revolutie op gebied van drukverlagend slapen. Carpe Diem beds of Sweden combineert passie voor slaap en design met een voortreffelijk comfort en ambachtelijk handwerk. Naast het CSP-systeem onderscheid Carpe Diem beds zich in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is handgemaakt. Carpe Diem Beds CS Pocket is gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken met het lichaam en rust de topmatras rechtstreek op de individuele veren. Het verschil, in vergelijking met traditioneel gebouwde bedden die latex, watten of paardenhaar op de veren gebruiken, is verbluffend. Carpe Diem beds heeft zich niet alleen op eigen gevoel vertrouwd, maar heeft ook het Zweedse testinstituut Swerea opdracht gegeven om het product grondig te testen. Dit met verbluffende testresultaten.

klik hier voor de totale Carpe Diem collectie

Kuperus

logo kuperus

Kuperus sinds 1905 handgemaakte bedden van Nederlands fabricaat. Alle boxsprings, matrassen en stallenbedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt Dit geeft Kuperus de mogelijkheid om elk bed op maat te maken naar de volledige wens van de klant. Het pure, echte en eerlijke vakmanschap is generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen leer je op de werkvloer “on the job” . Kuperus werkt uitsluitend met de beste materialen. Zorgvuldig geselecteerde deskundige leverancier werken al decenia samen met Kuperus. Dit zorgt dat elk bed en matras een knap staaltje vakmanschap laat zien.

Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

Klik hier voor de totale Kuperus collectie

MLINE

logo m line

Bij MLINE draait alles om de optimale nachtrust. MLINE matrassen, M Line kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt. M Line helpt u om het maximale uit uw nachtrust te halen. Door de voortreffelijke drukverlagende eigenschappen slaapt u dieper op een slaapsysteem van M Line.  Ideaal om energiek voor de dag te komen! Dit is ook de belangrijkste reden dat topsporters voor M line kiezen. Zij komen iedere dag uitgerust en vol energie uit bed om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren. Wie wil dat niet!

Klik hier voor de totale MLINE collectie

Norma

logo norma

Norma bedden. Met meer dan 125 jaar ervaring is Norma is de oudste matrassen- en beddenmakers van Nederland. Met uitvindingen als de luxe schuimrubber (latex) matras met  Combispring zette het bedrijf zich voorgoed op de kaart. De Combispring-matras verenigt alle goede eigenschappen van andere matrastypen en is tot op de dag van vandaag het best verkochte matras van Norma. Combispring matrassen worden nog met de hand gemaakt. Elke combi veer wordt handmatig in het schuim/latex geplaats en dit vergt een precisie houding van de matras maker. Norma is één van de boxspring leveranciers die zijn  bedden nog in Nederland maakt, naar de klant luistert en zijn wensen omzet in realiteit. Dit met altijd de Norma-kwaliteitsnorm voor ogen.

Klik hier voor de totale Norma collectie

logo nextdayNxtday

Nxtday onderdeel van Napco Beds produceert en levert boxspring van vandaag de dag. De boxsprings worden gemaakt in Europe en zijn toonaangevend in design. De klant is koning en kan zijn eigen bed helemaal zelf samenstellen. Naast het design is slaapcomfort een hele belangrijke factor en daar besteed Napco Beds veel tijd aan. De boxsprings volgen daarom de vormen van je lichaam, dat zorgt voor de beste drukverdeling en ondersteuning. En dankzij isolerende materialen behoren kou en transpireren tot het verleden. Elke bed heeft dan ook de optimale ventilatie en daardoor een verhoogd slaapcomfort. Nxtday boxspring een vooruitgang in innovatie.

Klik hier voor de totale NXTday collectie

Treca

logo_treca interiors

Treca Interiors Paris: haute couture, vakmanschap en handgemaakt. De steekwoorden die Treca Interiors Paris kenmerkt! Want ook vandaag nog vervaardigd Treca Interiors Paris zijn bedden volgens de regels van de kunst, zonder compromissen, met respect voor traditie en oog voor detail. Treca Interiors Paris producten worden nog  echt met de hand gemaakt. Treca Interiors Paris gebruikt hiervoor uitsluitend de beste natuurlijke materialen, zuiver wol, wildzijde, kasjmier, linnen en katoen.

Treca matrassen zijn uniek in hun soort. Waar veel merken van luxe matrassen vast blijven houden aan ouderwetse methodes en natuurlijke materialen is Treca Interiors Paris er van overtuigd dat je de beste materialen en methoden moet gebruiken die beschikbaar zijn. Soms is dat wol of misschien wel kasjmier, andere keren een materiaal als SeaCell of Ingeo. Maar Treca matrassen gebruiken altijd een unieke combinatie van natuurlijke materialen en de doorontwikkeling van een natuurlijk materiaal. Zoals SeaCell een vezel die wordt gewonnen uit algen, en wordt Ingeo uit mais gehaald. Belangrijk voor Treca Interiors Paris is dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Klik hier voor de totale Treca collectie

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions