Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring

Veel mensen willen ‘s nachts genieten van een ongestoorde nachtrust. Een goed slaapsysteem draagt daar voor een groot deel aan bij. Een boxspring is hiervoor een uitstekende keuze. Maar niet elk boxspringsysteem is hetzelfde, en dat is maar goed ook. Iedereen is namelijk anders qua lichaamsbouw en –houding, waardoor ook veel verschillende eisen worden gesteld aan een boxspring. Bent u op zoek naar een boxspring die past bij uw persoonlijke wensen, bent u op zoek naar een specifiek merk of wilt u meer informatie inwinnen? Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u aan het juiste adres!

Informatie over boxspringsystemen

Een boxspring moet optimale ondersteuning bieden om een goede nachtrust te waarborgen. Een nacht goed en diep slapen zorgt immers voor een dag vol energie. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig zijn er ook op het gebied van boxspringsystemen veel verschillende opties. 

Wat is eigenlijk het verschil tussen een boxspring en een normaal bed? Letterlijk betekent boxspring ‘doos met veren’. In de praktijk is een boxspring een aaneengesloten bed en bodem, waarin metalen veren verwerkt zijn. Die veren zorgen voor een optimale ondersteuning tijdens het slapen. In principe komt bovenop een boxspring een matras, maar de meeste mensen gebruiken de term boxspring voor het slaapsysteem inclusief matras. Een groot voordeel van een boxspring, naast het optimale comfort, is de levensduur. Een boxspring van een goed merk gaat wel ruim twintig jaar mee.

Boxspring kopen bij Maassen van den Brink Beuningen

Een goede boxspring is zijn gewicht in goud waard, want een goede nachtrust is immers onbetaalbaar. Bent u op zoek naar een boxspring? Neem dan contact op met slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen, gevestigd in de regio Nijmegen. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan boxsprings van verschillende merken zoals Carpe Diem, M Line, Kuperus, Ubica, Opaque Sheer en Treca Interiors Paris. Een verscheidenheid aan opties en mogelijkheden en een passend advies: dat is wat u bij Maassen van den Brink Beuningen kunt verwachten

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions