Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Drukverlagend matras

Iedereen kent het belang wel van een goede nachtrust. Een nacht waarin u regelmatig wakker wordt vanwege het vele draaien of vanwege de warmte die het matras vasthoudt, leidt tot dagen die slaperig beginnen en waarin u weinig energie hebt om te kunnen genieten. Ook lichamelijk gezien merkt u het verschil tussen variërende slaapsystemen. Een drukverlagend matras is een must als u op zoek bent naar een slaapsysteem waardoor u optimaal uitrust ‘s nachts. Bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u verschillende drukverlagende matrassen, zodat er altijd een matras is dat past bij uw wensen en situatie.

Welk drukverlagend matras is geschikt?

Een drukverlagend matras is een meerwaarde, omdat uw lichaam ‘s nachts optimaal wordt ondersteund en zodoende beter uit kan rusten van de inspanningen van de dag ervoor. Niet alle matrassen hebben een drukverlagende werking, maar gelukkig zijn er verschillende matrassen en merken die deze eigenschap wel bezitten. Te denken valt onder andere aan matrassen van gerenommeerde merken, zoals M Line, Swissflex en Carpe Diem.

Welk drukverlagend matras voor u geschikt is, kan op voorhand niet gezegd worden. Dat is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, van uw lighouding en van uw lichamelijke gesteldheid. Verschillende merken en verschillende matrassen bieden andere ondersteuning. Welk drukverlagend matras voor u perfect is, kunt u aan den lijve ondervinden door deze persoonlijk uit te proberen.

Vind uw drukverlagend matras bij Maassen van den Brink Beuningen

Maassen van den Brink Beuningen is de specialist op het gebied van slapen, of beter gezegd: op het gebied van slaapsystemen en alles wat daarbij hoort. Zo ook drukverlagende matrassen van verschillende topmerken. Bent u op zoek naar een drukverlagend matras, dan bent u bij ons bedrijf dus zeker op de juiste plaats. De showroom is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen, en biedt alle gelegenheid om verschillende matrassen te bekijken en te testen. Ook voor een advies op maat bent u van harte welkom!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions