Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Drukverlagende matrassen

Het belang van een goede nachtrust is bij iedereen wel bekend. Wie heeft nu nooit een nacht gehad vol met draaien, woelen en zweten? Dit resulteert in een slaperige ochtend en in een dag waarin u letterlijk energie tekortkomt. Een oplossing hiervoor is een drukverlagend matras. Door een goede ondersteuning te bieden tijdens het slapen, zorgen drukverlagende matrassen voor een optimale nachtrust. Matrassen zijn er in veel uitvoeringen. Verschillende merken bieden verschillende opties, zodat u altijd een matras kunt vinden dat perfect bij u past. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u dan ook aan het juiste adres voor drukverlagende matrassen.

Kies uit vele drukverlagende matrassen

Geen enkel matras is hetzelfde. Gewone matrassen bieden niet de ondersteuning die drukverlagende matrassen wel kunnen bieden. Verschillende merken hebben deze matrassen in het assortiment, zoals de bekende merken M Line en Swissflex. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. De vele opties zorgen ervoor dat u altijd een matras kunt vinden dat de ideale ondersteuning biedt die ú nodig heeft. Door een ideale drukverdeling geniet u ‘s nachts van rustige nachten, zonder veel gedraai en gewoel. Dat zorgt voor een diepere slaap en dus voor een uitgerust gevoel als u uit bed stapt!

Drukverlagende matrassen bij Maassen van den Brink Beuningen

Op het gebied van slaapsystemen en matrassen is er geen betere partner te vinden dan Maasen van den Brink. De showroom is gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen – Wijchen. Daar vindt u een ruim assortiment drukverlagende matrassen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om hier alle informatie te verkrijgen die u wenst, én om zelf de matrassen uit te proberen.

Het maken van de juiste keuze is immers belangrijk om straks te kunnen genieten van een rustige nacht en een energieke dag. Keer op keer. Met de drukverlagende matrassen van Maassen van den Brink Beuningen zit u op dat gebied zeker goed!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions