Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex al 65 jaar kwaliteit van slapen!

Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949... Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor uw slaapcomfort te waarborgen. En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn. Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van onze onderneming de hoogste prioriteit.

Duurzaamheid

Swissflex vervaardigt haar producten met behulp van geavanceerde productieprocessen – een samenspel van moderne machines, kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen en traditioneel handwerk. Duurzaamheidstesten en kwaliteitscontroles zijn aan de orde van de dag. Zo kunnen we de lange levensduur van onze producten garanderen.

Perfect aansluitend

Door de grote precisie in onze productie ontstaan producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden uitsnijdingen en boringen uitgevoerd zonder toleranties. Dat garandeert dat onderdelen perfect aansluiten en waarborgt een duurzame, geruisloze werking.

De totale Swissflex-collectie in Beuningen

De total Swissflex-collectie vindt u bij ons in Beuningen. Van lattenbodems tot matrassen en van bedsystemen tot accessoires.
Klik op onderstaande buttons voor meer produktinformatie.

Lattenbodems

Matrassen

Bedsystemen

Accessoires

Swissflex omdat een gezonde nachtrust het waard is!

Maatwerk

Alle door Swissflex gebruikte onderdelen zijn op maat gemaakt en worden vervaardigd door speciaal ontwikkelde werktuigen. Alleen zo realiseren we de functionaliteit en ergonomie die nodig is voor een perfecte aanpassing aan alle bewegingen.

Details

Het zijn de details, zoals de gefreesde uiteinden van onze latten, die de Swissflex-slaapsystemen tot een karakteristiek merkproduct maken. Bovendien investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling, om steeds weer met innovaties uw slaapcomfort verder te verbeteren.

Handwerk

Veel van de complexe stappen in het productieproces worden bij Swissflex volledig met de hand uitgevoerd. Slechts enkele onderdelen van het proces zijn volledig geautomatiseerd, om een snellere en efficiëntere productie te waarborgen. De tijd die we daarmee winnen wordt gebruikt om de nodige controles uit te voeren, zodat we voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Kwaliteitscontroles en testen

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dagelijks zorgt een checklist met zeventig punten ervoor dat de Swissflex-producten voldoen aan de strengste normen. Daarnaast onderwerpen we ons aan onafhankelijke controles. Zo laten we regelmatig controleren of we voldoen aan de LGA-normen – en elke keer overtreffen we de gestelde eisen ruimschoots.

Innovatie

Swissflex denkt mee! Het stikselpatroon van de Swissflex-matrassen is afgestemd op de verschillende lichaamsdelen en bevordert zo de juiste ontlasting voor elk lichaamsdeel. Daarnaast zijn onze matrassen voorzien van speciaal gevormde uitsnijdingen, die de mechanische verstelbaarheid bevorderen.

 

 

Elske Maassen van den Brink

 

'Kwaliteitsadviseur TÜV - Swiss Bedding Academy'

 

Waarom TÜV gecertificeerd?


Om onze klanten de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden met het juiste advies, ondersteuning en de beste service moeten wij natuurlijk niet stil zitten. De markt en onze klanten vragen om meer vakkundigheid. Zij willen het beste advies op het moment dat zij dat nodig hebben, gegeven door gemotiveerde en gekwalificeerde adviseurs. Dat is dan ook de reden dat wij ons kennis niveau op peil willen houden en daar waar mogelijk nog verder willen uitbreiden. Om dit te kunnen realiseren heeft Elske Maassen van den Brink het certificeringstraject aan de Swiss Bedding Academy gevolgt.

 

 

SWISS BEDDING ACADEMY


Als wij u van een persoonlijk slaapadvies voorzien is het belangrijk dat wij over voldoende vakkennis beschikken. Maar niet alleen over ons beddenassortiment, dat natuurlijk door ons met veel zorg is uitgekozen, dienen wij ook voldoende kennis te hebben van Orthopedie met de daarbij behorende gezondheidsfactoren. Design, uitstraling, kwaliteits- en servicemanagement horen ook in dit rijtje thuis. Al deze factoren zijn aan bod gekomen in de trainingen en hebben een belangrijke rol gespeelt tijdens de certificering. 
 

 

 Dit certificeringstraject zorgt ervoor dat u bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen te maken heeft met gemotiveerd en gekwalificeerde adviseurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, u kunnen voorzien van het juiste advies, de hoogste service bieden en uw betrouwbare partner zijn.

Swiss Bedding Academy is een onderdeel van het TÜV Instituut in Duitsland en verzorgd Internationale ISO 9001 certificering. Als eerste bedden speciaalzaak in Nederland gaan wij voor deze hoogste kwaliteits onderscheiding

 

 

 

 

 

 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions