Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Accessoires

Naast lattenbodems, matrassen en bedcollectie hebben wij een ruime collectie Swissflex accessoires. Zo kunt u met de Swissflex collectie accessoires uw bed geheel naar uw wensen samenstellen. Om uw slaapgenot nog completer te maken vindt u bij ons ook de Swissflex collectie donzen dekbedden en hebben wij een ruime keus aan bedtextiel.

Kussens Geltex®inside

Bij de niewe collectie Geltex®inside horen ook passende kussens. De kussencollectie van swissflex is ook uitgebreid met Geltex®inside kussens. De voortreffelijke eigenshappen van dit materiaal zijn ook voor de nek ideaal. Ze vookomen spanningen en zorgen voor een perfecte ontlasting van de wervelkolom.

Geltex®inside neksteunkussen

   

 

Swissflex SF10 kussen

Het klassieke Swissflex SF 10 kussen zorgt met ergonimische kernvarianten voor gerichte drukontlasting en ondersteuning afhankelijk van de slaaphouding. De kussen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes met een Gomtex®Blue en met een Latex kern.

 

Gomtex®blue

Latex

Ergonomisch design

 

Hoofdbord

Het prachtig vormgegeven Swissflex®-hoofdbord is verkrijgbaar in twee uitvoeringen
(1-delig vlak of 2-delig XL) en maakt het bed helemaal af. Diverse materialen en kleuren vormen de basis voor een individueel design.

Bedomranding

Bedomranding (alleen bij ambiente 20). De elegante Swissflex®-bekleding van de randelementen in leder Natura geeft volume en een rustige aanblik, zonder het zwevende effect aan te tasten.

Design poten

De verschillende poten zijn de basis van een persoonlijke look:

Voorbereiding slaapsysteem

Ambiente kan vrij met alle lattenbodems (dus ook een verstelbare lattenbodem of elektrische lattenbodem) worden gecombineerd. Dit geldt natuurlijk ook voor alle matrassen.

Nachttaffeltjes

De stijlvolle, en zelfs langs het bed verrijdbare nachttafels in aluminium of titanium vormen niet alleen een functionele aan-vulling van het bed, maar ook een bijzondere verfraaiing.

De stijlvolle, vrij zwevende en tevens naar het midden van het bed verschuifbare nachttafel met glasplaat en lade van aluminium of titanium vormt een functionele completering en ook optisch een waardevolle uitbreiding.

De flexibel in te stellen ledleeslamp zorgt dankzij het warme licht voor een bijzondere sfeer. De lamp overtuigt door de hoogwaardige afwerking en het duurzame aluminium. Kan aan nachttafel of hoofdbord worden bevestigd met een sokkel, die u met stof kunt bekleden, is optioneel ook in staal verkrijgbaar. Dit biedt u de mogelijkheid de ledlamp tot designelement van uw slaapkamer te maken

Een betoverende sfeer schept de moderne design leeslamp van aluminium of titanium die bedoeld is voor bevestiging aan de nachttafel.

De flexibel in te stellen ledleeslamp met klassieke tuimelschakelaar completeert het designbed. Bevestiging aan vrijstaand nachttafel met glas of hoofdbord van ambiente, swissbed plus of swissbed.

Bijzonder praktisch is dat de partner ’s nachts bij het opstaan niet wordt gestoord. Voor uni 20  alleen mogelijk in combinatie met lengteprofiel lang/kort of aanwezig bedframe.

Soundbord

Het in het hoofdbord geïntegreerde Soundboard biedt u aansluitingen voor iPhone®, iPod® of via een direct Apple®-dockingstation, Bluetooth of AUX-ingang. Makkelijk en comfortabel te bedienen met de meegeleverde infrarood-afstandsbediening. Exclusief voor swissbed silhouette en swissbed expression.

De optimale opbergmogelijkheid voor krant, afstandsbediening, iPad® - of wat u ook wilt. Tweekleurig, keerbaar.
Kleurcombinaties Kvadrat Field, lichtgrijs en donkergrijs, Kvadrat Remix, crème en lichtgrijs.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions