Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Ambiente

Een ergonomisch slaapsysteem wordt pas in combinatie met expressieve en doordachte componenten een totale belevenis voor lichaam en ziel.

Hoofdbord

Het prachtig vormgegeven Swissflex®-hoofdbord is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. (1-delig vlak of 2-delig XL) en maakt het bed helemaal af. Diverse materialen en kleuren vormen de basis voor een individueel design.

Bedomranding

Bedomranding (alleen bij ambiente 20). De elegante Swissflex®-bekleding van de randelementen in leder Natura geeft volume en een rustige aanblik, zonder het zwevende effect aan te tasten.

Design poten

De verschillende poten zijn de basis van een persoonlijke look.

Voorbereiding slaapsysteem

Ambiente kan vrij met alle lattenbodems (dus ook een verstelbare lattenbodem of elektrische lattenbodem) worden gecombineerd. Dit geldt natuurlijk ook voor alle matrassen.

De stijlvolle, en zelfs langs het bed verglijdbare nachttafels in aluminium of titanium vormen niet alleen een functionele aanvulling van het bed, maar ook een bijzondere verfraaiing.

De flexibel in te stellen ledleeslamp zorgt dankzij het warme licht voor een bijzondere sfeer. De lamp overtuigt door de hoogwaardige afwerking en het duurzame aluminium. Kan aan nachttafel of hoofdbord worden bevestigd met een sokkel, die u met stof kunt bekleden, is optioneel ook in staal verkrijgbaar. Dit biedt u de mogelijkheid de ledlamp tot designelement van uw slaapkamer te maken

Een betoverende sfeer schept de moderne design leeslamp van aluminium of titanium die bedoeld is voor bevestiging aan de nachttafel

De flexibel in te stellen ledleeslamp met klassieke tuimelschakelaar completeert het designbed. Bevestiging aan vrijstaand nachttafel met glas of hoofdbord van ambiente, swissbed plus of swissbed.

Bijzonder praktisch is dat de partner ’s nachts bij het opstaan niet wordt gestoord. Voor uni 20  alleen mogelijk in combinatie met lengteprofiel lang/kort of aanwezig bedframe.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions