Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissbed Classic

Swissbed classic in prachtig warme houtlook. Klassieke schoonheid, benadrukt  door moderne designelementen.

Hoofdbord

Het hoofdbord in houtlook (keuze uit drie kleuren) is een perfect voorbeeld van het lichte en slanke design van het swissbed. De tweedelige opbouw met vlak hoofdbord en titanium omlijsting verleent het bed een klassieke en moderne uitstraling.

Bedomranding

Ook de prachtig vormgegeven bedomranding met hoogwaardige designelementen in titanium, ondersteunen het tijdloos moderne ontwerp van het bed.

Poten

Ronde poot (Standaarduitvoering), met hoogwaardige designelementen in titanium. Designpoot (optioneel). De hoogwaardige hoekpoot van hout (keuze uit drie kleuren) vormt als solide basis een prachtige eenheid met hoofdbord en bedomranding. De poot trekt slechts subtiel de aandacht – zo ontstaat een uitgebalanceerd, geïntegreerd design.

Voorbereiding Slaapsysteem

Swissbed classic past perfect in een Swissflex-slaapsysteem en kan vrij met alle lattenbodems en matrassen worden gecombineerd.

Verstelbare inbouw en instap hoogtes

Door de verschillende inbouwhoogtes van de (indien gewenst verstelbare of elektrische) lattenbodems in het swissbed en swissbed plus ontstaan verschillende instaphoogtes. Een lage inbouw verleent het bed de uitstraling van een vlak designbed. Een hogere inbouw laat het bed er volumineuzer uitzien en vergemakkelijkt het opstaan.

Kleur uitvoering

Hoofdbord, bedomranding en ronde poten/hoekpoten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: eiken licht, eiken donker en kersenhout.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions