Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissbed Expression

Het bed dat behaaglijke elegantie en verleidelijke vormgeving combineert – voor iedereen, die houdt van design en waarde hecht aan een optimaal leefcomfort.

Hoofdbord

Het elegante uiterlijk zorgt voor een warme en comfortabele sfeer. Het hoofdbord (diepte: 9,5 cm) is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en zorgt voor een persoonlijke en moderne uitstraling.

Bedomranding

De beklede bedomranding van 31 cm hoog is uitgerust met afneembare bekleding. Verschillende inbouwhoogtes voor de lattenbodem bieden extra comfort.

Siernaden

Als exclusieve bijzonderheid heeft u keuze uit elegante siernaden in drie verschillende designs.

Poten

De verschillende poten zijn de basis van een persoonlijke look voor swissbed expression.

Voorbereiding slaapsysteem

Swissbed Expression past perfect in Swissflex-slaapsysteem en kan vrij met alle lattenbodems en matrassen van 120 of 140 x 200 worden gecombineerd.

Accessoires

Bijzondere extra´s zoals het Soundboard of de Side Bag bieden ultiem comfort en de nieuwste technologie. Ontdek wat er mogelijk is.

Soundbord

Het in het hoofdbord geïntegreerde Soundboard biedt u aansluitingen voor iPhone®, iPod® of via een direct Apple®-dockingstation, Bluetooth of AUX-ingang. Makkelijk en comfortabel te bedienen met de meegeleverde infrarood-afstandsbediening. Exclusief voor swissbed silhouette en swissbed expression. Uitsluitend mogelijk in combinatie met Kvadrat-stof.

Sidebag

De optimale opbergmogelijkheid voor krant, afstandsbediening, iPad® - of wat u ook wilt. Tweekleurig, keerbaar.
Kleurcombinaties: Kvadrat Field, lichtgrijs en donkergrijs. Kvadrat Remix, crème en lichtgrijs

Cover plaid

Verfraait het hoofdbord en maakt uw bed nog decoratiever. Tweekleurig, keerbaar - voor nog meer individualiteit.
Kleurcombinaties:Kvadrat Field, lichtgrijs en donkergrijs. Kvadrat Remix, crème en lichtgrijs.                                                      

Nachttafels en verlichting

De combinatie van swissbed silhouette met nachttafeltjes en geraffineerde belichting maken de behaaglijke sfeer compleet.

Stoffen

De stoffencollectie van Kvadrat is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, leverbaar in een keur aan kleuren en perfect afgewerkt met het fijnste garen.

Stof Kvadrat Field

Kvadrat Field is een tijdloze, elegante stof in een gedekt ruitjespatroon en heldere kleuren. Door de weefwijze met dubbele inslag- en kettinggaren lag het voor de hand om twee kleuren garen te combineren. Neonachtige kleuren geven de stof structuur en benadrukken tegelijkertijd de elegantie en eenvoud van de stof.

Stof Kvadrat Remix

Kvadrat Remix is geweven van menggaren en blinkt uit door de prachtige kleuren en hoogwaardige afwerking.

Stof Turner

Deze basiscollectie biedt verschillende kleuren voor uw bedbekleding. Kwaliteitsstof met ingeweven grafische structuur in vijf subtiele kleuren: Crème, grijs, choco, grafiet, onyx.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions