Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissbed Lounge

De upgrade voor de stand alone bedbodems.

Design

Het hoofd- en voetbord van massief hout-fineer hebben wij speciaal voor onze zwevende lattenbodems uni 22 bridge® en uni 20 ontworpen. swissbed lounge verleent niet alleen een interessant designaccent, maar biedt ook een perfect vormgegeven platform voor accessoires als lampen en nachttafels.

Hoofdbord Lounge

Het geometrische hoofdbord van licht gebogen massief hout-fineer kan op de lattenbodems worden gemonteerd en is in eiken gebeitst antracietgrijs, donkerbruin evenals in bamboe en notenhout verkrijgbaar. Verkrijgbaar in de breedtes: 160 / 180 / 200 cm.

Design poten

Poten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van uw bed. Wij bieden naast de standaardpoot ook een op kleur afgestemde designpoot van aluminium, titanium ofhout in de kleuren kersenhout, notenhout of wengé.

Glazen nachttafel

De vrijstaande en elegante glazen nachttafel is gecombineerd met massief eikenhout-fineer en in antracietgrijs of donkerbruin verkrijgbaar. Twee grote oppervlakken en een schuiflade bieden veel ruimte voor persoonlijke benodigdheden.

Verlichting

De flexibele, dimbare ledleeslamp van aluminium creëert dankzij het warme licht een gezellige sfeer. Het is voorzien van een tuimelschakelaar en kan aan de nachttafel worden bevestigd.

Vloerverlichting

Dit bijzondere verlichtingselement wordt onder de Swissflex®-lattenbodems of klassieke Swissflex®-bedframes gemonteerd en door middel van een voetschakelaarof draadloze bediening ingeschakeld. Het licht is sfeervol, zodat de partner bij het opstaan ‘s nachts niet wordt gestoord, en versterkt bovendien de zwevende uitstraling van het bed.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions