Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Hoofdkussens, Verlichting, Nachttafels

Hoofdkussens

Tot het Swissflex®-slaapsysteem met lattenbodem en matras behoort ook het bijpassende Swissflex®-kussen. Dit kussen zorgt voor volledige ontspanning van de nek, helpt spanningen in de nek te voorkomen en maakt een optimale ontlasting van de wervelkolom mogelijk. De ergonomische gevormde, flexibele kern zorgt voor een optimale drukverdeling. Het assortiment neksteunkussens SF10 van Swissflex® overtuigt door de veelzijdigheid. Er zijn twee verschillende hoogtes en drie kernvarianten verkrijgbaar, die op persoonlijke behoeften zijn afgestemd. Verkoelende Gomtex® blue, ondersteunende latex of drukontlastend, flexibel viscoschuim.

Swissflex kussen Gomtax Blue Swissflex kussen natuur latex Swissflex Kussen Visco

Gomtex Blue                       Natuurlatex                    Visco-elastisch

Swissflex kussen Swissflex kussen Swissflex kussen

  2 verschillende hoogtes     Fijne katoen-satijn tijk     Ergonomisch vormgegeven

Nachttafels

De grote keuze aan decoratieve mogelijkheden, bijvoorbeeld verschillende nachttafelvarianten, completeert het woonaspect van een vrijstaand designbed.
Of ze nu gemaakt zijn van metaal of hout, met laden of zonder - door de veelvoud aan moderne elementen worden de individuele vormgevingswensen vervuld.

Swissflex nachttafel Swissflex nachttafel Swissflex nachttafel

Verlichting

Aangename lichtelementen zijn een onmisbare bron van welbehagen. Ze creëren behaaglijkheid en geven het Swissflex designbed nèt dat beetje extra.

Twee verschillende design modellen voorzien van led lampen vormen de ideale complementering van het SYNCHRO- of het SYNCHRO PLUS-slaapsysteem. Een discreet, sfeervol accessoire is het verlichtingselement dat de zwevende uitstraling van de frameloze lattenbodem.

Swissflex verlichting Swissflex verlichting

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions