Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex lattenbodem

Een goede nachtrust zorgt voor een dag vol energie en levenslust. Een voorwaarde voor een goede nachtrust, is een slaapsysteem van topkwaliteit. Neem bijvoorbeeld een Swissflex lattenbodem: daarmee bent u verzekerd van optimale ondersteuning, ventilatie en slaapcomfort. Dat zijn stuk voor stuk belangrijke onderdelen van een rustige nacht waarin u energie opdoet. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u aan het juiste adres voor een nieuwe Swissflex lattenbodem. Ook voor een advies op maat bent u van harte welkom.

Het merk Swissflex

Swissflex is in de wereld van de slaapsystemen een zeer bekende naam. Dat is niet voor niets, want de producten van Swissflex zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Het succes van het in 1949 opgerichte bedrijf ligt in de continue ontwikkeling en innovatie van producten. Door vele tests uit te voeren, wordt niet alleen gewerkt aan de duurzaamheid ervan, maar ook aan de mogelijkheid tot het fabriceren van geavanceerde producten die volledig op maat zijn gemaakt.

Een Swissflex lattenbodem is er in verschillende uitvoeringen, maar bevat altijd de kenmerkende synchroon-precisie en een zelfregulerend veercomfort. Daardoor kan worden gezorgd voor een optimale, gezonde lighouding. Bij Swissflex weten ze dat elke persoon anders is, en dus biedt het merk diverse lattenbodems aan. Ongeacht persoonlijke voorkeur of fysieke noodzaak: er altijd een geschikte Swissflex lattenbodem te vinden. Een Swissflex lattenbodem is er in niet-verstelbare, verstelbare of volledig elektrische uitvoering. Daarnaast kan er worden gekozen voor zowel een vrijstaande lattenbodem als voor een binnenframe- of lattenbodemconstructie.

Uw slaapspecialist

Maassen van den Brink Beuningen is de slaapspecialist bij uitstek. Gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen, vindt u een showroom en een breed assortiment. Producten van Maassen van den Brink Beuningen zijn van topkwaliteit, maar zo ook de service en het advies. Bent u op zoek naar een Swissflex lattenbodem, dan bent u dus aan het juiste adres bij ons bedrijf. Wij heten u graag van harte welkom! 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions