Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Lattenbodems

De Swissflex lattenbodem met de synchroon-precisie: Essentieel voor een gezonde lighouding. Voor een gezonde nachtrust is niets belangrijker dan de lattenbodem van uw bed. Daarom biedt Swissflex voor elke smaak, elke behoefte en elke fysiologische indicatie een tot in de details special afgestemde lattenbodem oplossing.

Swissflex biedt het volledige spectrum van constructieve ontwikkeling: u heeft keuze uit volledig elektrische, meervoudig verstelbare en niet verstelbare modellen, afhankelijk van uw voorkeur en wensen op gebied van comfort. Daarnaast kunt u kiezen uit vrijstaande lattenbodems, binnenframe- of lattenbodemconstructies. Elke keus garandeert een zeer aangename en gezonde lighouding. Het voor Swissflex kenmerkende zelfregulerende veringcomfort is daarbij standaard.

Collectie Swissflex lattenbodems

Klik op ondestaande afbeeldingen voor meer productinformatie.

 

Swissflex Uni 20

Swissflex Bridge 12

Swissflex Bridge 14

Swissflex Bridge 22

    

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions