Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Uni 12 bridge

Dit prijs-kwaliteitswonder combineert het klassiek lattenbodemdesign met de innovatieve bridge®-technologie. Het model is in de bovenlichaamzone van het ligvlakmet de bridge®-technologie uitgerust en biedt zodoende een uiterst harmonieus ligcomfort. Het kan heel eenvoudig in elke standaard bedomranding worden ingelegd.

Interactief veringcomfort

De bridge®-technologie maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische,  gecontroleerde ontlasting over de lengte as. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordtgeboden.

Ontlasting op maat

De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middelvan een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, die nauwkeurig op belastingen reageert

Swissflex Uni 12 bridge vlak

Swissflex Uni 12 bridge verstelbaar

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions