Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Uni 14 bridge

Dit model met een naar binnen gebogen frame is over het hele ligvlak met de bridge®-technologie uitgerust. Het model overtuigt vooral door zijn correcte en tegelijkertijd uiterst effectieve ondersteuning en ontlasting over het hele ligvlak – zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. uni 14 bridge® kan optioneel in een bedomranding worden ingebouwd of vrij staand worden geplaatst.

Interactief veringcomfort

De bridge®-technologie maakt het mogelijk dat bij druk de met elkaar verbonden veermodules zorgen voor een automatische verdeling over de lengte as. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect:een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordt geboden.

Ontlasting op maat

De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen overeen stalen veer, die heel nauwkeurig op belastingen reageert.

Flexibiliteit tot de rand

De bridge®-moduleketen ligt dankzij de binnenframe constructie aan de uiteinden van de latten en garandeert een ongeëvenaard hoge vering over het hele ligvlak.

 

Swissflex Uni 14 bridge vlak

Swissflex Uni 14 bridge verstelbaar

Flexibiliteit tot de rand

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions