Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Uni 22 Bridge

Deze hightech lattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt boven dien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

Interactief veringcomfort

De basis van de bridge® technologie is een keten van veermodules die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging resp. ondersteuning over de lengte as mogelijk.

Ontlasting op maat

De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, waarvan de trekkracht varieert afhankelijk van de lichaamszone. Bij sterkere belasting wordt de rode golflat in het onderstel geactiveerd en neemt zij het extra veringscomfort over.

Sterke ondersteuning

Onze gepatenteerde golflatten zijn dragende elementen die druk over de hele breedte van het bed verdelen. Tegelijkertijd wordt er automatisch adequate ondersteuning geboden - onafhankelijk van de slaaphouding en lichaamsvorm.

Volledig ligvlak tot de rand

De Swissflex®-golflatten zorgen voor synchronisatie van het hele ligvlak - tot de uiterste rand. Dit effect voorkomt o.a. het gevoel dat men naar het midden van of uit het bed rolt.

Zone voor zone automatisch comfort

De lattenbodem zorgt, afhankelijk van de behoefte resp. het lichaamsdeel, automatisch voor een optimale ontlasting of ondersteuning: in de probleemzones als de schouderzone zweeft de constructie volledig vrij over de bridge®-keten, in specifieke zones bieden golflatten meer ondersteuning. Een combinatie van ongeëvenaarde veringkwaliteit.

Schouderzone

Elastische schouderzone voor maximale drukverlaging tot 80 mm wegzinkdiepte.

Design

Uni 22 bridge is geschikt om in te bouwen in een bestaand bedframe of te gebruiken als vrijstaand bed, in combinatie met een standaard- of designpotenset en andere accessoires.

 

Swissflex Uni 22 bridge vlak

Swissflex Uni 22 bridge verstelbaat

Swissflex Uni 22 bridge automatisch comfort

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions