Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Uni 20

Het automatische lattenbodemsysteem uni 20 overtuigt door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven. De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de buitenste rand. Zo is deze automatische de lattenbodem geschikt voor elke lichaamsbouw en alle houdingen en hoeft hij nooit handmatig te worden ingesteld.

Bijzonder hoge flexabiliteit

De verticale veerweg van 60 mm zorgt voor de perfecte aanpassing aan het lichaam. Daarnaast zijn de dubbellatten afzonderlijk draaibaar en zorgen zodoende voor een betere ergonomie.

100% ligvlak

Door de frameloze constructie wordt optimaal gebruik gemaakt van het ligvlak. Ter vergelijking: Een gewone lattenbodem biedt alleen in het midden comfort, oftewel op 65% van het ligvlak. Het lattenpaar heeft een drievoudig verstelbare stevigheid.

Comfortzones

Het ligvlak is ingedeeld in verschillende comfortzones die reageren op druk van de verschillende lichaamsdelen:

  • Middelelastische hoofd- en voetzone
  • Hoogelastische schouderzone
  • Sterk ondersteunende middenzone met rode golflatten

Optimaal slaapcomfort, ook in het midden van een tweepersoonsbed

Het lattenbodemsysteem Uni 20 overtuigt door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven, ook het lichaam ervaart een gevoel van grote lichtheid en volledige balans.

 

Swissflex Uni 20 vlak

Swissflex Uni 20 verstelbaar

Swissflex Uni 20 100% ligvlak

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions