Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex matras

Een goed matras vormt de basis voor een energieke en fijne dag. Nachtrust hebben we immers allemaal nodig. Een goede, rustige nacht zorgt voor een nieuwe dag vol kansen, energie en levenslust. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een matras van goede kwaliteit. Een merk dat topkwaliteit matrassen ontwikkelt, is Swissflex. Een Swissflex matras biedt goede ondersteuning, ventilatie en drukverlichting, waardoor u rustiger en dieper slaapt. Het merk kan bogen op jarenlange ervaring en brengt dan ook matrassen op de markt met een optimale kwaliteit. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Swissflex matras.

Matrassen van het merk Swissflex

Al sinds 1949 is Swissflex actief in de branche. Enkele belangrijke pijlers die ten grondlag liggen aan het succes van de producten, zijn gedurende al die tijd onmisbaar gebleken. Een Swissflex matras staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten van het merk worden uitgebreid getest en continu geoptimaliseerd, wat zorgt voor een perfect aansluitende werking. Elk Swissflex matras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt, waardoor optimale ondersteuning wordt geboden. Ook de ventilatie van het matras en de drukverlichtende werking zijn kenmerkende voordelen.

De duurzaamheid van de producten wordt gewaarborgd door de uitvoering van vele interne controles en tests. Zo wordt de kwaliteit van elk Swissflex gegarandeerd en blijft ontwikkeling en innovatie van het allerhoogste niveau.

Maassen van den Brink Beuningen

De slaapspecialist in de regio Nijmegen – Beuningen – Wijchen is zonder twijfel Maassen van den Brink Beuningen. Het assortiment is gericht op hoogwaardige slaapsystemen en -producten. Vanzelfsprekend behoort ook Swissflex daartoe. Bent u dus op zoek naar een Swissflex matras, dan bent u bij ons bedrijf zeker aan het juiste adres! Niet alleen onze producten zijn van topkwaliteit, maar ook onze service is dat. Voor een advies op maat kunt u dan ook altijd bij ons terecht. 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions