Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex Matrassen

De Swissflex matrassen heben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Met perfecte afwerking en perfect aansluitende kernelementen. In combinatie met een Swissflex lattenbodem ontstaat er een slaapconcept met Synchroon-Precisie. De verschillende combinatiemogelijkheden van matraskernen en -hoezen maken anatomisch correcte ondersteuning en ontspannen, drukvrij liggen mogelijk. Gevoelige delen van het lichaam worden ontlasten, waar nodig, met de juiste kracht ondersteund.

Swissflex Geltex inside matrassen

Wat is geltex inside?

GELTEX® is een innovatieve mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Onder de merknaam GELTEX® inside garandeert deze nieuwe technologie, ontwikkeld in de Recticel-onderzoekslaboratoria, een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap. De Geltex Inside matrassen zijn er in verschillende uitvoeringen.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer productinformatie

 

Versa 24

Versa 20 Geltex inside

Versa  22 Geltex inside

Versa 24 Geltex inside

Versa Excellence

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions