Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Versa 20 GELTEX inside

Ademend

Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen zorgen voor een betere ventilatie.

Drukverlagend

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat het matras ongeëvenaard ligcomfort biedt. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij.

Ondersteunend

Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomischezones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenenzone optimaliseren de ondersteuning.

Eigenschappen:

Hoes Jersey

Deze huidvriendelijke jerseyhoes zonder voering is standaard bij alle matrassen met GELTEX® inside-kernen, want het ondersteunt de directe ontlasting van dit nieuwe materiaal optimaal. Afneembaar en wasbaar op 40 °C.

Hoes Merino Natural

Kwaliteit voor luxueus, behaaglijk warm ligcomfort – voor mensen die het snel koud hebben. Bijzonderheid: de voering van zuivere merinowol is afneembaar en wasbaar tot 40 °C. De hoes is optioneel voor alle matrassen met GELTEX® inside.

 

Swissflex Versa 20 Geltex inside

goede ventilatie

extra ondersteuning

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions