Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Versa Excellence

De hoogwaardige kwaliteit en de opmerkelijke details van het versa excellence matras maken het fijne verschil: exclusieve, innovatieve en natuurlijke materialen, de hoogste afwerkingsstandaard, de beste ventilatie en de meest optimale omstandigheden zorgen voor een optimaal slaapcomfort. De 20 cm hoge kern van de matras, die bestaat uit vijf lagen en is gemaakt van verschillende materialen, maakt de versa excellence uitzonderlijk: De binnenkern bestaat uit Gomtex®-elementen en mini-pocketvering, omhuld door twee geprofileerde Gomtex®-lagen en gecompleteerd door afdeklagen van Gomtex® blue en Talalay-latex.

Matraskern Gomtex met pocketvering

Gomtex® in combinatie met pocketveren verenigt de eigenschappen van beide materialen:

Afdeklaag Gomtex Blue

Het innovatieve Gomtex® blue-schuim ventileert bijzonder goed en maakt door de buitengewone ventilatie-eigenschappen een perfecte luchtcirculatie en zodoende een optimale warmteregulering van de matras mogelijk. De 2 cm hoge tijk zorgt tegelijkertijd voor een comfortabel, zacht en optimaal ligcomfort.

Afdeklaag Talalay Latex

De andere zijde van de kern is afgedekt met een 2 cm hoge laag van Talalay-latex. De onovertroffen puntelasticiteit en soepelheid van het materiaal zorgen voor een optimale drukverdeling. Het ventilatiesysteem binnen de matras zorgt er bovendien voor dat de temperatuur optimaal wordt gereguleerd.

Twee hoeszijden

Beide zijden van de matrashoes zijn gemaakt van verschillende luxe natuurlijke materialen. De verkoelende zomerzijde cool & natural bestaat uit viscose, schaapsscheerwol en zijde, de verwarmende winterzijde cashmere deluxe is zacht en gemaakt van kasjmier, lamswol en zijde. Tevens bestaat de mogelijkheid om voor twee zijden cool & natural of twee zijden cashmere de luxe te kiezen.

SEP schouderzone (optioneel)

Het innovatieve SEP®-systeem zorgt met behulp van elastische banden voor een optimale vering in de schouderzone.

Hoogwaardige en luxe uitstraling

Het fijne stiksel met luxe versiering ondersteunt niet alleen het aansprekende design van de Swissflex®-matrassen, maar ook het 7-zones-comfort. Deze hoogwaardige afwerking weerspiegelt de productfilosofie van Zwitserse kwaliteit en de ambachtelijke bekwaamheid.

 

 

Swissflex Versa Excellence

Swissflex Versa Excellence matrashoes

 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions