Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Op zoek naar een drukverlagend matras

Elke nacht goed slapen: dat wil iedereen wel! Helaas is het lang niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid dat de nacht ook rust brengt. Heeft u last van slaapproblemen en wilt u deze in de toekomst oplossen? Kies dan voor een drukverlagend matras van goede kwaliteit. Door een optimale ondersteuning van uw lichaam, zult u minder last hebben van woelen en draaien. U slaap hierdoor dieper en beter, en stapt met meer energie uit bed ‘s ochtends. Ook als u last heeft van fysieke klachten, zowel rugpijn, dan kan een drukverlagend matras een uitstekende oplossing zijn. Producten en een advies op maat? Dat krijgt u bij Maassen van den Brink Beuningen, de specialist in de regio Nijmegen – Wijchen.

Drukverlagend matras kopen, waar let u op?

Als u op zoek bent naar een goed nieuw matras, dan is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Uw persoonlijke voorkeur voor een wat harder of juist wat zachter matras is natuurlijk belangrijk. Daarnaast is het aan te raden om goed te kijken naar de drukverlagende werking van een matras. Niet elk matras is namelijk een drukverlagend matras! Producten van A-merken, zoals onder andere M Line, Swissflex en Carpe Diem, werken vaak wel drukverlagend en zorgen dus voor een verbeterde ondersteuning tijdens uw nachtrust.

Het is niet objectief vast te stellen wat nu het beste drukverlagende matras is. Het blijft immers een persoonlijke keuze, waarbij ook lighouding en lichamelijke gesteldheid een belangrijke rol spelen. Gelukkig zijn er veel merken en nog veel meer soorten matrassen, zodat er altijd een drukverlagend matras te vinden is dat bij u past.

Drukverlagend matras testen? Maassen van den Brink!

Heeft u geen ervaring met een drukverlagend matras? Dan is het zeer aan te raden om het eens uit te proberen. In de showroom van Maassen van den Brink Beuningen kunt u verschillende drukverlagende matrassen testen. Ook verkrijgt u hier alle informatie die u nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een product op maat. In de omgeving van Nijmegen en Wijchen heeft Maassen van den Brink niet voor niets een goede reputatie opgebouwd. Op zoek naar een drukverlagend matras? U bent van harte welkom!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions